Berlin, 18. lipnja 2020.

Ponovljeni poziv za prethodnu i aktivnu registraciju birača uoči izbora za zastupnike u Hrvatski sabor (rok za prijavu: 24.6.2020.)

Nastavno na poziv koji je objavljen na web stranici Veleposlanstva Republike Hrvatske u Berlinu 3. lipnja 2020. godine (http://de.mvep.hr/hr/vijesti-i-najave/poziv-na-prethodnu-i-aktivnu-registraciju-biraca-uoci-izbora-za-zastupnike,61757.htmlponovno pozivamo birače na prethodnu (birači koji imaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj) i aktivnu (birači koji nemaju prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj) registraciju u Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Berlinu i generalnim konzulatima Republike Hrvatske u Münchenu, Stuttgartu, Frankfurtu, Düsseldorfu i Hamburgu kako bi mogli glasovati na izborima za zastupnike u Hrvatski sabor. Rok za prijavu je zaključno do srijede, 24. lipnja 2020. godine.

 

Izbori će se održati na biračkim mjestima u diplomatskim misijama i konzularnim uredima Republike Hrvatske u Saveznoj Republici Njemačkoj u subotu, 4. srpnja 2020. i u nedjelju, 5. srpnja 2020. u vremenu od 7,00 do 19,00 sati uz poštivanje higijenskih i zdravstvenih propisa.

 

OBJAVA BIRAČIMA

ZAHTJEV ZA  AKTIVNU REGISTRACIJU

ZAHTJEV ZA  PRETHODNU REGISTRACIJU

ZAHTJEV ZA ODUSTANAK OD PRETHODNE REGISTRACIJE

ZAHTJEV ZA ODUSTANAK OD AKTIVNE REGISTRACIJE

ZAHTJEV ZA PROMJENU MJESTA AKTIVNE REGISTRACIJE

ZAHTJEV ZA PROMJENU MJESTA PRETHODNE REGISTRACIJE

Copyright (c) 1997.- 2020. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH Sva prava pridržana