Berlin, 10. lipnja 2019.

Ozljani na utrci „Run of Spirit“ u Berlinu

Korisnici i djelatnici Centra za pružanje usluga u zajednici Ozalj te predstavnici Grada Ozlja sudjelovali su na jedanaestoj po redu inkluzivnoj međunarodnoj utrci „Run of Spirit“, koju tradicionalno na blagdan Duhova u berlinskoj općini Spandau organizira zaklada ˝Evangelisches Johannesstift Berlin˝.

Već četvrtu godinu za redom traje vrlo lijepa suradnja zaklade ˝Evangelisches Johannesstift Berlin˝ i Grada Ozlja, koja se ogleda u podršci i sudjelovanju predstavnika grada Ozlja na utrci „Run of Spirit“ u Berlinu. Cilj ove vrijedne sportske manifestacije je promoviranje zdravog i aktivnog načina života te uključivanje svih osoba, a posebno djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom, u zajedničke sportske aktivnosti. Po uzoru na berlinsku utrku, u Jaškovu nedaleko Ozlja se od 2017. organizira međunarodna utrka „Run of Heart“, koja također okuplja veliki broj sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

Sudionike utrke u Berlinu ove je godine ispred hrvatskog tima posebno pozdravio veleposlanik Gordan Grlić Radman, nakon čega je imao i čast označiti početak utrke.

Copyright (c) 1997.- 2020. Ministarstvo vanjskih i europskih poslova RH Sva prava pridržana